Tuesday, January 1, 2013

2013 on alanud

Õnnelikku uut aastat!
Eilsel, aasta viimasel, õhtul oli meil magusaks ampsuks üks eriti maitsev tort. Teen seda alates laste sünnist igal aastal ja alati just aasta kõige viimaseks päevaks. Hõrgu maitse annavad tordile valge šokolaad, kohupiimapasta ja vahukoor. Mõnusat mekki lisavad astelpajumarjad ja mustsõstrad. 

Vaatamata tuulisele ja vihmasele ilmale on 2013 alanud hoogsalt. 
Veel eelmise (imelik on seda veel öelda äsja möödunu kohta) aasta viimastel päevadel alustasin uue kudumiga. Võiks öelda, et lõng lihtsalt karjus mu peale ja nõudis kudumist. Ja nüüd on nõnda, et käest panna on raske :) Tegemist on Malabrigo Arroyo lõngaga, mille soetasin Käsitööaidast sügisel. Tooniks on glitter, mis nii ideaalselt sobib just praegusesse aega ... lõng sädeleb, kuusk sädeleb ... õues ka sädeleb (kahjuks küll tuled ja mitte lumi). Koon hõlmikut. Väga lihtsat, mõnede väikeste detailidega, mis kudumi pisut omapärasemaks muudaks. Märksõnaks on siiski "lihtne".
Hämara ilmaga on pildid kehvakesed. Siiski on näha lõnga sädelev loomus :) Tegemist on peamiselt erinevate pruunikate toonidega, sekka pisut kollakat- oranžikat, tibake rohelist.


Sädelevat uut aastat kõigile!

Teretulemast tagasi!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails